TEGELinfo adviseert FILA onderhoudsproducten

Al voordat FILA zich in Nederland & België vestigde was bij TEGELinfo bekend dat FILA hele goede onderhoudsproducten maakt. Natuursteen, cementegel, granito, terracotta en keramische tegelfabrikanten in Spanje en Portugal adviseren FILA producten te gebruiken.

We zijn dan ook zeer content de FILA producten u aan te kunnen bieden! Dit merk staat voor een gedegen onderhoud van uw tegels. De diverse Eco producten van FILA zijn op waterbasis. Beter voor het milieu én omdat het vocht niet helemaal uit de tegel hoeft te zijn, bespaart het ook nog eens veel tijd, zodat u sneller gebruik kunt maken van uw nieuwe vloer. 

Het kan zijn dat uw tegelvloer al langer ligt en u mogelijk niet weet wat er mee is gebeurd. Deze kan tenslotte al een behandeling hebben gehad bij de fabrikant of door vorige bewoners. Daarom raden wij u altijd aan om eerst op een onbelangrijk stukje of een losse tegel, de FILA producten uit te testen. Zo ziet u direct of de behandeling het gewenste resultaat levert en dat u de tegels een behandeling geeft die u wenst. 

Bekijk onderstaand welke FILA producten per type tegel geadviseerd worden en bestel het gewenste product direct online. Wilt u het product liever eerst uitproberen? Bestel dan een sample.