Filters

Tegelkleur

Afmeting

Materiaal

Stijl

Vorm

Afwerking

FILA Natuursteen behandeling

Onbehandeld natuursteen of leisteen kan vergeleken worden met onbehandeld leer. Alles wat u erop laat vallen trekt in de tegel zoals water, vuil, wijn, vruchtensap om een een aantal voorbeelden te noemen. Om ervoor te zorgen dat er geen blijvende vlekken ontstaan is een goede impregnering nodig.

U kunt kiezen voor een impregnering zonder kleurverdieping waarbij de tegel eruit ziet zoals deze in originele staat is, mat en in de natuurlijke kleur. Wanneer u kiest voor een impregnering met kleurverdieping ontstaat de uitstraling van een natte tegel . Het zal een diepere en donkere kleur krijgen met een half satijnglans.   

Stap 1. Eerste reiniging. FILA CLEANER gebruikt u direct na het plaatsen van de tegels en is essentieel voor het verwijderen van vuil.

Stap 2. Bescherming voor binnengebruik zonder kleurverdieping. FILA MP90 verzekert de bescherming van de vloer tegen olie – en watervlekken en vereenvoudigt het gewone onderhoud. 

of

Bescherming voor binnengebruik met kleurverdieping. FILASTONEPLUS zorgt voor kleurverdieping met de uitstraling van een natte tegel.

Stap3. Gewoon onderhoud. FILACLEANER heeft als doel regulier vuil te verwijderen. U wordt geadviseerd regelmatig het gewone onderhoud uit te voeren.

Open hier de FILA uitleg en gebruiksinstructie.

 

 

3 resultaten