Filters

Tegelkleur

Afmeting

Materiaal

Stijl

Vorm

Afwerking

Antislip vloertegels

Tegenwoordig is een antislip tegel niet alleen voor de ouderen onder ons bedoeld, er wordt al in een vroeger stadium nagedacht om aanpasbaar te wonen. Aanpasbaar wonen is bouwen met aandacht voor de toekomst, om niet uit te glijden over de tegels in een natte ruimte. Daar horen moderne frisse kleuren en mooie natureltinten bij. 

TEGELinfo werkt met antisliptegels die een antislipwaarde hebben van R11. R11 is de optimale antislipwaarde die u nodig heeft voor huiselijk gebruik voor in uw badkamer en toilet, zodat u niet kunt uitglijden met natte voeten op de tegels. Voor nog meer comfort kunt u er vloerverwarming onder plaatsen.

Mij wordt vaak gevraagd of dat een antisliptegel met  R12 nodig is, omdat dit geadviseerd wordt. De R12 is alleen nodig voor professionele ruimtes zoals in een professionele keuken. De R12 tegels hebben een soort dakjesrelief op de tegel en dit is alleen goed schoon te maken met een schrobmachine. Voor huiselijk gebruik niet zo praktisch dus. 

Het mozaïek heeft wel een R12 waarde en dat zonder dakje. Dit zwembadmozaiek met prachtige kleuren kan ook prima in uw badkamer of toilet gebruikt worden.