Bedenktijd....

Bent u niet tevreden na levering van de producten?

Bent u consument dan heeft u na ontvangst 14 dagen om aan te geven dat u van de koop afziet via het herroepingsrecht. Nadat u ons dit heeft laten weten heeft u vervolgens 14 dagen om het product terug te sturen.

Mocht u om wat voor reden dan ook binnen deze periode, beginnende na dag van aflevering, niet tevreden zijn over uw aankoop vul dan het  "Herroepingsformulier" in ; dit is bijgaand document . 

  • Gebruikte of beschadigde artikelen worden niet gecrediteerd. Om goederen te retourneren geld een zo oorspronkelijk mogelijke staat van de verpakking en dient het product onbeschadigd en compleet te zijn. Plak geen stickers en/of tape op de originele verpakking. Ook is schrijven op de originele verpakking niet toegestaan.
  • Indien u over de partij heeft beschikt en restanten wilt retourneren kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als service bieden wij u aan dat u deze dozen maximaal binnen 30 dagen na levering retourneert waarbij de verzendkosten voor u zijn en TEGELinfo 25% minder crediteert. U hoeft hiervoor geen herroepingsformulier in te vullen maar kunt u contact opnemen met TEGELinfo.
  • Voor producten die speciaal voor u op maat, samenstelling en kleur zijn gefabriceerd vervalt het recht tot ontbinding. 
  • Kopers die handelen ter uitoefening van hun beroep of bedrijf zijn van deze regeling uitgesloten.

Liever tevreden klanten!

Uiteraard gaat TEGELinfo liever uit van tevreden klanten en daarom bieden wij u de mogelijkheid om vóór bestelling sampletegels aan te vragen. Door een deel van de tegel of mozaïekmatje thuis in uw eigen interieur te zien (bij dag en nacht) én u er rustig over na kunt denken, hopen wij dat u bewust  kiest voor onze mooie én bijzondere tegels of mozaïek! Uitleg over het aanvragen van samples vind u onder sample service.