Bestellen

Bestellen bij TEGELinfo is eenvoudig. Een account aanmaken is niet nodig. In een paar stappen maakt u een bestelling, geeft u aan hoe u wilt betalen en maakt u de keuze om uw bestelling op te halen of wilt laten bezorgen.

Stap 1 Selecteer uw aankopen:

Bij iedere tegel  kunt u kiezen voor de aanvraag van een sample of een bestelling. Mocht u een tegel bestellen die per m2 is geprijsd dan vind u onder details van deze tegel het aantal m2 per doos. Hierdoor bestelt u precies het juiste aantal dozen.  Voor een besteladvies over het aantal dozen dat u nodig heeft kunt u ook gebruik maken van de calculator ‘Hoeveel heb ik nodig’ 

Bij elk product staat ook vermeld wat de levertijd is. Houd u er rekening mee dat bij kleine bestellingen de levertijd iets langer kan worden. 

Ook kunt u ervoor kiezen om bijpassende producten zoals tegellijm, voegmiddel en onderhoudsproducten toe te voegen.

Druk op de knop ‘’ Bekijk jouw bestelling”  om het totaal bedrag inclusief transportkosten te zien.

Heeft u de bestelling compleet? Klik dan op de knop ‘Afrekenen’.

 

Stap 2 Afrekenen:

Hier rond u in enkele stappen uw bestelling af.

1.  Adresgegevens            

     Hier vult u uw volledige persoons- en adresgegevens in. Wilt u de bestelling op een andere adres laten afleveren? Ook hier kunt u dit aangeven.

 2.  Verzendmethode

      Mocht u de bestelling willen afhalen  dan kunt hier kiezen voor ‘Afhalen ‘. U bespaart hiermee de verzendkosten. Het totaalbedrag wijzigt nu direct naar een bedrag zonder verzendkosten.

 3.   Betaling

       Voor de betaling heeft u de keuze uit meerder opties. Lees ze nog eens na op de pagina ‘Betaalinformatie’ en maak uw keuze.

 4.   Opmerkingen

       Heeft u nog een boodschap of wens? Laat dan hier uw bericht achter.

 5.   Controleer uw bestelling

       Nog een laatste check. Loop nog even alle informatie door voordat u definitief tot bestelling overgaat.