Kies uw perfecte tegelvorm bij Tegelinfo

Bent u op zoek naar een prachtige en stijlvolle tegel? Kijk dan niet verder, want bij Tegelinfo hebben we een grote selectie aan verschillende soorten tegels in diverse vormen. We hebben de traditionele hongaarse punt ook in een modern jasje, moderne 3D en stripes tegels, lantaarntegels hexagonale en vele andere unieke vormen om uw huis meer leven in te blazen. 

Vind de perfecte tegelvorm die past bij uw interieur

Ook binnen tegelvormen zelf is nog veel te combineren. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld bij de ruittegels en hongaarse punt de verschillende legpatronen. Door de tegels in een ander patroon te leggen ontstaat iedere keer weer een andere uitstraling. Ook in visgraat is er veel mogelijk. Natuurlijk kan er met iedere langwerpige tegel weer een visgraatpatroon gemaakt worden. Combineren! Zoveel u maar wilt.

Eenvoudig online bestellen

Bekijk de tegels en bestel eenvoudige tegelsamples on-line bij TEGELinfo. Zo komt u nooit voor verassingen! Bestel gemakkelijk uw favoriete tegelvorm via onze website. U bent slechts één klik verwijderd van uw droomtegels! Meer zien? Maak dan een afspraak in ons TEGELatelier.

Lees meer