Verzendinformatie

Voor het verzenden van samples treft u op de pagina ‘sampleservice informatie.

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als u de bestelling afhaalt. Alleen bij aflevering worden deze in rekening gebracht.  Dat is wel zo duidelijk. U betaald daarmee nooit teveel. U kunt uw bestelling op afspraak bij ons afhalen. Dit kan ook 's avonds.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de hoeveelheid van uw bestelling en worden berekend zodra u het winkelmandje vult. Voor zendingen binnen Nederland en België gelden verschillende tarieven. Hieronder volgt een indicatie voor verzending binnen Nederland en België: 

verzending in  Nederland*    België  
*  doos tot 10 kg    10,00 €    12,00 €
* doos  11 - 30 kg   17,50 €    17,50 €
* doos  31 - 40 kg   25,00 €     30,00 €
* mini pallet tot 100 kg   35,00 €    35,00 €
* halve pallet tot 400 kg   40,00 €    45,00 €
* europallet tot 800 kg   60,00 €    70,00 €

 * Met uitzondering van de Waddeneilanden. Vraag uw toeslag voor de verzendkosten vooraf aan. Deze kosten zijn niet gestandaardiseerd op onze website.

 

Houd u er rekening mee dat de levertijd van kleine bestellingen iets langer kan worden dan aangegeven staat. 

TEGELinfo stemt persoonlijk met u af wanneer de bestelling afgehaald of bij u afgeleverd wordt. 

Zodra uw bestelling gereed is stemt TEGELinfo altijd de aflevering persoonlijk met u af en zal dus nooit zonder uw goedkeuring verstuurt worden. Wilt u uw bestelling nog even laten staan? Ook dat is geen enkel probleem. De aflevering gebeurt door TEGELinfo zelf of door onze transporteur. U ontvangt een tijdsindicatie, zodat u niet de hele dag op de aflevering hoeft te wachten. Bij bezorging door TEGELinfo zelf kunt u tot op het laatste moment op de hoogte gehouden worden hoe laat de zending wordt aangeboden. Heeft u andere wensen op dit gebied? Laat in dat geval uw wens even weten in een bericht.

Leg de datum dat uw tegelzetter kan beginnen pas vast, wanneer u de tegels in huis heeft en alles compleet is. Dit voorkomt stressvol verzetten van afspraken. Uw bestelling mag kosteloos bij ons in opslag staan, totdat u het nodig heeft en het niet bij u in de weg staat. Daarbij kan de betaling vlak voor aflevering plaatsvinden.