Verzendinformatie

Voor het verzenden van samples treft u op de pagina ‘sampleservice informatie.

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als u de bestelling afhaalt. Alleen bij aflevering worden deze in rekening gebracht.  Dat is wel zo duidelijk. U betaald daarmee nooit teveel. U kunt uw bestelling op afspraak bij ons afhalen. Dit kan ook 's avonds. 

Naar aanleiding van de nieuwe Coronamaatregelen die 15/12 ingegegaan zijn, zijn afhaal en levering van orders altijd op afspraak, met in achtneming van de RIVM Richtlijnen. 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de hoeveelheid van uw bestelling en worden berekend zodra u het winkelmandje vult. Voor zendingen binnen Nederland en België gelden verschillende tarieven. Hieronder volgt een indicatie voor verzending binnen Nederland en België: 

verzending in  Nederland*    België  
* doos  tot 10 kg   10,00 €    17,50 €
* doos  11 - 20 kg   15,00 €    25,00 €
* doos  21 - 30 kg   17,50 €    25,00 €
* doos  31 - 40 kg   25,00 €  
* mini pallet tot 100 kg   35,00 €    40,00 €
* halve pallet tot 400 kg   40,00 €    55,00 €
* europallet tot 800 kg   60,00 €    90,00 €

 * Met uitzondering van de Waddeneilanden. Vraag uw toeslag voor de verzendkosten vooraf aan. Deze kosten zijn niet gestandaardiseerd op onze website.

Transport naar Duitsland.

Bij deze transporten is het afhankelijk naar welke deelstaat uw bestelling wordt verstuurd. In het bestelpoces ziet u voordat u uw aankoop bevestigd wat de daadwerkelijk transporten zijn.

Houd u er rekening mee dat de levertijd van kleine bestellingen iets langer kan worden dan aangegeven staat. 

TEGELinfo stemt persoonlijk met u af wanneer de bestelling afgehaald of bij u afgeleverd wordt. 

Zodra uw bestelling gereed is stemt TEGELinfo altijd de aflevering persoonlijk met u af en zal dus nooit zonder uw goedkeuring verstuurt worden. Wilt u uw bestelling nog even laten staan? Ook dat is geen enkel probleem. De aflevering gebeurt door TEGELinfo zelf of door onze transporteur. U ontvangt een tijdsindicatie, zodat u niet de hele dag op de aflevering hoeft te wachten. Bij bezorging door TEGELinfo zelf kunt u tot op het laatste moment op de hoogte gehouden worden hoe laat de zending wordt aangeboden. Heeft u andere wensen op dit gebied? Laat in dat geval uw wens even weten in een bericht.

Leg de datum dat uw tegelzetter kan beginnen pas vast, wanneer u de tegels in huis heeft en alles compleet is. Dit voorkomt stressvol verzetten van afspraken. Uw bestelling mag kosteloos bij ons in opslag staan, totdat u het nodig heeft en het niet bij u in de weg staat. Daarbij kan de betaling vlak voor aflevering plaatsvinden.