Bedrijfsgegevens

TEGELinfo VOF
Zuidzijde Haven 43
4611 HC Bergen op Zoom
Nederland
T: +31 (0)164 263017
E: info@TEGELinfo.nl

KVK NR: 69484414
BTW NR: NL857889898B01

Sample Service

Een wandtegel, vloertegel of mozaïek kopen vanaf een afbeelding is erg moeilijk. Daarbij komt nog dat kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid anders kunnen overkomen. Het is prettiger om zelf een stukje van een tegel of mozaiek te kunnen bekijken in uw eigen omgeving. Vraag daarom samples aan via onze website. Bestel tot 3 stuks samples voor € 7,50 verzendkosten in Nederland, België en Duitsland. Dit bedrag ontvangt u terug bij een bestelling. Voor elke extra sampletegel betaalt u € 2,50.

We streven ernaar om de samples binnen enkele dagen per post bij u in de brievenbus te bezorgen. Bij grotere sample aanvragen versturen we de samples per postpakket.

Afhankelijk van de grootte van de tegel sturen wij u een stukje of een gehele tegel toe. De sample laat u goed zien of de structuur én de kleur van de tegel in uw interieur past. Wij sturen maximaal 1 tegel van elk naar u toe.

Een sample vraagt u aan door op deze website naar het artikel te gaan waar u een sample van wilt ontvangen en klikt op het blokje sample aanvragen. Vervolg daarna met aanvullende samples en maak uw bestelling af. U kunt onder andere met iDEAL betalen. 

U kunt ook in ons TEGELatelier in Bergen op Zoom langskomen en gratis drie samples meenemen. Graag eerst een afspraak maken.

Wij zien uw sample aanvraag graag tegemoet. 

P.S. Houd u er wel rekening mee dat een sample altijd indicatief is, en deze na levering van de bestelling iets af kan wijken van kleur, vorm en structuur. Dit komt doordat de fabrikant verschillende productiemomenten heeft en er tintverschil kan ontstaan. Dit is ook de reden dat bij bestelling  tegels uit één tintnummer geleverd worden, om deze verschillen, hoe subtiel dan ook, niet binnen één levering te laten voorkomen.