Levertijd

Bij ieder product ziet u onder ‘Details’ de levertijd aangegeven.

TEGELinfo  werkt zowel met  eigen voorraad als met voorraden van groothandelaren en fabrikanten in binnen- en buitenland.

Deze voorraden veranderen dagelijks. Bij het betreffende product is daarom een indicatieve levertijd aangegeven. Wij zijn in dezen afhankelijk van leverancier en transport. De verwachte levertijd is de normale levertijd vanaf de fabrikant uitgaande van normale omstandigheden. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd krijgt.

Het is het prettiger voor u en voor ons om eerder te bestellen en aan te geven dat u ze pas vanaf een bepaalde week nodig heeft, zodat ze niet bij u in de weg staan. Wij zorgen er dan voor dat de tegels tijdig aankomen.

Houd er rekening mee dat bij kleine bestellingen van bijvoorbeeld enkele dozen de levertijd langer kan duren dan de aangeven levertijd.

Indien deze levertijd u niet past, neem dan contact met TEGELinfo op, zodat er in overleg een passende oplossing gevonden kan worden. Wordt de levertermijn overschreden, dan heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. 

Staat er bij een product vermeld "OP AANVRAAG", dan is het raadzaam om ons eerst aan te geven om welke hoeveelheid het gaat en welke levertijd gevraagd wordt. De tegels die op aanvraag staan, zijn veelal tegels die speciaal geproduceerd worden. De levertijd kan sterk varieren, vandaar dat we dit navragen zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben.