Uw online tegelwinkel in Antwerpen

TEGELinfo is een tegelwinkel in regio Antwerpen waar u terecht kunt voor bijzondere collecties op het gebied van tegels. Niet alleen bieden wij u een zeer uitgebreide collectie, maar ook een vlotte en deskundige service. En als online tegelhandel bestelt u de wandtegels en vloertegels naar uw keuze bovendien eenvoudig in onze webshop. Eenvoudig, deskundig en tegen een scherpe prijs.

Topkwaliteit in tegels

Onze tegelhandel biedt een grote keuze wandtegels en vloertegels van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij werken we samen met gerenommeerde tegelfabrikanten uit landen zoals Spanje en Portugal. Zo zijn we bijvoorbeeld officieel partner van Pedrantiqua uit Portugal en Reviglass uit Spanje.

Welke tegels passen bij uw woning?

Deze diversiteit ziet u ook terug in ons assortiment waarin u tegels in allerlei soorten en maten kunt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor onze prachtige vintage tegels met geometrische patronen voor de badkamer of de sfeervolle mozaïek tegels voor uw toilet. Of gaat u toch voor de natuurlijke uitstraling van onze natuursteen tegels. De keuze is volledig aan u.

Zo is TEGELinfo uw (online) tegelwinkel in regio Antwerpen voor alles op het gebied van tegels.

Bestel uw tegels eenvoudig online

Bekijk direct onze collectie wandtegels & vloertegels en vraag tegelmonsters aan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak en bezoek ons TEGELatelier.