Medieval tegel Gascogne Blue in Blue 30 x 30 cm per tegel

€ 30,00 per stuk
INCL. BTW

Prachtig geëtst natuursteen in Gascogne Blue met donkerblauwe kleuring. Met recht een tegel uit de middeleeuwen te noemen, ofwel ,Medieval tile Uiteraard... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd 4-6 weken
€ 30.00

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Prachtig geëtst natuursteen in Gascogne Blue met donkerblauwe kleuring. Met recht een tegel uit de middeleeuwen te noemen, ofwel ,Medieval tile Uiteraard een retro tegel met de modernste technieken gemaakt in Portugal. Deze geëtste tegels kunnen voor zowel aan de wand als op de vloer.

U koopt deze tegel per stuk. Daarom ontvangt u van deze tegel géén sample tegel. (excuus, in de webshop kan dit niet goed aangegeven worden).  U kunt wel een tegel kopen als sample.

De maatvoering is 28,9 x 28,9 cm. De dikte is 1 cm. Deze tegel kan als accent tegel ook op de vloer gebruikt worden. Hoewel de tegel een diepe ets heeft en een impregnering over de kleuring, houd u er wel rekening mee dat deze tegel in de loop der tijd iets zal vervagen. U kunt deze tegel bijvoorbeeld heel mooi combineren met een 60 x60 cm grijze tegel.

Details

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk