Ruit tegels

Ruitvormige tegels zijn absolute toppers om patronen naar eigen wens te maken en af te wisselen in kleur.

De ruit is een echte klassieke vorm en kan ook in een modern interieur buitengewoon tot zijn recht komen. De kracht van de ruittegel is dat er zowel in vorm als kleurcombinatie alles mogelijk is.

Zo zorgen rustige motieven in staande uitvoering op de wand voor een effect waarbij de ruimte hoger lijkt. Bij een liggende uitvoering ontstaat juist een breder effect waarbij op speelse wijze bijvoorbeeld een golfpatroon ontstaat zoals in één van de afbeeldingen goed is te zien. Om de ruimte nog meer te laten spreken is de ruit ideaal om een tweede of derde kleur toe te passen. Daarnaast kan een wand goed voor de helft betegeld worden en geven de randen een fantastisch effect. Eindeloos combineren, alles is mogelijk. Denk daarbij ook aan een combinatie waardoor een 3D effect ontstaat of leg ze geschakeerd in bijvoorbeeld een hexagonaal vorm.

Naast de combinatiemotieven kan de tegel ook erg goed in de traditionele vorm staand geplaatst worden. Dit geeft een klassiek resultaat met een rustige uitstraling.

Kleurvariaties geven een extra dimensie en kunnen zeer goed toegepast worden in de ruitvorm. Of wat dacht u van een ruittegel met reliëf. Dit zorgt voor een rustiger beeld dan kleurwisselingen en geeft wel een extra nuance. Hiervoor zijn kant-en-klare reliëf combinaties leverbaar bij TEGELinfo.

Kortom, de ruitvorm is weer helemaal in! Vind inspiratie op kleur, motief en reliëf op de site van TEGELinfo. Bekijk ruitvormige tegels en neem vrijblijvend contact op of bestel samples.

 

Reacties (0)

Laat een reactie achter