Deze bijzondere Italiaanse tegels passen perfect in onze badkamer

Een badkamer strippen en compleet nieuw opknappen: dat vergt het nodige werk, geduld én creativiteit. Want welke badkamer past bij jou? Welke uitstraling, kleuren en meubels? Maar bovenal: welke tegels komen daar het mooist in tot z’n recht? Tijdens hun zoektocht naar een nieuwe badkamer hebben Dirk Hopmans (31) en Natascha Droste (30) het langst getwijfeld over de tegels. Totdat ze bij Tegelinfo de perfecte tegel in handen hebben...

“De badkamer is het laatste project van onze verbouwing. Tegelijkertijd ook de belangrijkste! Wij genieten enorm van een bad, maar een losstaande douche willen we niet missen. Dat in combinatie met een wc en dubbele wastafel is wel even puzzelen in een ruimte van zes vierkante meter”, aldus Natascha.

Over de stijl van de badkamer zijn ze het al gauw met elkaar eens. Dirk: “Op Pinterest zijn we op zoek gegaan naar sfeerimpressies van badkamers. Bij één foto wisten we zeker: deze gaat het worden! In een badkamerwinkel kwamen we al vrij snel de juiste meubels tegen. Een matwit bad, douche- en wasbak in combinatie met zwarte kranen.”  

Nu nog op zoek naar de natuurlijke, beige grijze tegels. Natascha: “Het aanbod aan Portugese, Italiaanse en Spaanse tegels is bij Tegelinfo enorm én naar onze smaak. Toch is het lastig om precies de tegels van de foto te vinden. Sommige zijn te druk, andere te rustig. Totdat we ons oog laten vallen op een Hexagon tegel in precies de kleuren die past bij onze badkamer. Ik vertel Kathleen, de eigenaresse van TEGELinfo, dat we op zoek zijn naar een 60x60 tegel. En toeval bestaat: de Hexagon tegel kan ze ook in een groter formaat leveren.” 

Natuurlijk is het uitzoeken van een badkamertegel altijd even spannend. Daarom nemen klanten altijd een sample mee naar huis die zij in de ruimte zelf kunnen bekijken. Dirk: “Dat scheelt enorm! Pas in de ruimte zelf kun je zien hoe de kleur overkomt. Maar eenmaal in onze badkamer blijkt de tegel precies wat we zoeken.” Nu de badkamer helemaal klaar is, blijkt het nog steeds een enorm goede keuze. Natascha: “De tegel is van topkwaliteit en de structuur en kleur past perfect in onze badkamer. We zijn enorm blij met onze keuze en het advies dat we in de winkel hebben gekregen. Een aanrader!” 

Het Champagne Atelier

Reacties (0)

Laat een reactie achter