Gespot! Deze tegels zijn te zien in de nieuwste showroom van Bruynzeel Keukens

Wie helemaal weg is van tegels, weet dat je met een mooie creatie een interieur een compleet andere look kunt geven. Dat laat de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens als geen ander zien. Op zaterdag 7 september is de officiële opening van de nieuwe innovatieve winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom. Laat je er inspireren door keukens met een visgraadwandtegel tot een prachtige hexagon vloertegel. Het resultaat is verbluffend en hier zie je pas echt dat een tegel het verschil kan maken.

 “De interieurontwerpsters van Bruynzeel Keukens namen een kijkje in ons TEGELatelier. Ze wisten vrijwel meteen wat ze nodig hadden om de keukens in de nieuwe winkel te stijlen”, aldus Kathleen van Egeraat, eigenaresse van TEGELinfo.

 De primeur winkel in Bergen op Zoom mét tegels van TEGELinfo

Dit is de eerste winkel van Bruynzeel Keukens die de nieuwe retailformule laat zien, waarbij innovatie en digitalisering een nog grotere rol spelen. Hiermee willen ze laten zien wat de juiste accessoires, zoals tegels, met een ruimte kunnen doen. Kathleen: “Zo hebben we voor de Piet Zwart keuken een stoere, zwart gemêleerde achterwand geleverd. Hierdoor krijgt de keuken een compleet andere uitstraling.” Even verderop in de winkel komt de Aerdenhout keuken prachtig tot z’n recht bij de silver metallic achterwand. De blikvanger is de matte, marmerlook visgraatwand bij de donkergroene Accent Duo keuken. Al van een afstand springt de keuken in het oog. Kathleen: “Wij staan keer op keer versteld wat tegels in een ruimte kunnen doen. De interieurstylisten hebben de winkel zo professioneel neergezet. We zijn blij dat klanten hier inspiratie kunnen opdoen”, aldus Kathleen.

Welkom thuis

Mooie, innovatieve keukens produceren door goed naar de wensen van de klanten luisteren, komt als rode draad terug in de nieuwe winkelformule van Bruynzeel Keukens. Klanten nemen als het ware een kijkje in de keuken van een verschillende type personen, waardoor het thuisgevoel sterk terugkomt in de winkel. De functionele aankleding met tegels is niet alleen als wanddecoratie te zien, maar bij verschillende keukens ook als vloertegel. Kathleen: “De styliste heeft een donkerblauw gekleurde keuken gecombineerd met de mooie louvre decor vloertegel. Dit bijzondere patroon trekt gelijk de aandacht, maar blijft door de eenvoudige kleuren charmant op de achtergrond.” Bij een andere keuken, even verderop, is de robuuste antraciet hexagon vloertegel gecombineerd met een vrij, strakke keuken. Alsof het zo moet zijn. “Het is zo fijn dat mensen in de nieuwe winkel van Bruynzeel Keukens kunnen zien wat tegels met een keuken kunnen doen. Onze winkel is om de hoek, dus willen ze meer inspiratie opdoen, dan nodigen wij ze van harte uit in het TEGELatelier.”

Interview door Natascha Droste van Champagne Atelier. 

Bekijk hier de tegels in de collectie van Bruynzeel Keukens

Reacties (0)

Laat een reactie achter