Filters

Tegelkleur

Type tegel

Afmeting

Materiaal

Stijl

Vorm

Afwerking

Marmer tegels: handmade in Portugal

Marmer stijgt enorm in populariteit! Het grote voordeel van marmeren tegels? Je kunt de vaak neutrale steen heel goed in je interieur verwerken. Ook zit er veel diversiteit in het soort marmer, wat ervoor zorgt dat je marmeren tegels zowel in je badkamer, keuken of woonkamer kunt plaatsen. Wist je dat onze marmer tegels handmade uit Portugal komen? Op de banner zie je foto's van de fabriek.

Veel diversiteit in marmer tegels

Of je nu weg bent van een klassieke, moderne, landelijke of mediterraanse sfeer in jouw interieur. Met marmer tegels kun je alle kanten op. Zo is de vorm, grootte en kleur van het marmer sterk bepalend voor de sfeer die jij wilt creëren. Een witte tegel maakt je interieur een stuk ruimtelijker, waar een donkere tegel weer voor meer sfeer zorgt. Wij verkopen marmer in zowel vloertegels als wandtegels.

Marmer afkomstig uit Portugal

Al het marmer dat we bij TEGELinfo in ons assortiment hebben, is handgemaakt en komt regelrecht vanuit onze Portugese leverancier. Wij zijn trots dat we de prachtige marmeren tegels in een breed assortiment aan diverse soorten in onze webshop mogen verkopen. Om je een zo goed mogelijk beeld van ons aanbod te geven, zijn alle foto’s van de marmeren tegels afkomstig vanuit onze Portugese leverancier. What you see, is what you get!

Marmer Hexagon tegels

De laatste tijd is er enorm veel vraag naar Hexagon tegels, die ook in marmer verkrijgbaar zijn. Deze tegels hebben een moderne look en zijn goed in elk type interieur te passen. Op onze foto’s laten we je graag zien hoe een marmer Hexagon tegel staat als wandtegel in de badkamer, als Portugese vloertegel of als keukentegel. Laat je inspireren door ons aanbod!

 •   Hexagon carrara lichtgrijs wit marmer met grijze aders wand - & vloertegel 10 x 10 cm per 0,70 m2

  Hexagon carrara lichtgrijs wit marmer met grijze aders wand - & vloertegel 10 x 10 cm per 0,70 m2

  hexagon 10 x 10 cm
  €  159,00 per m2 incl. BTW
 •   Hexagonal carrara lichtgrijs marmer met grijze aders wand - & vloertegel 19 x 19 per 0,85 m2

  Hexagonal carrara lichtgrijs marmer met grijze aders wand - & vloertegel 19 x 19 per 0,85 m2

  hexagon 19 x 19 cm
  €  175,00 per m2 incl. BTW
 •   Natuursteen blokjes zwart wit 2,3 x 2,3 cm met 1 cm dikte per matje

  Natuursteen blokjes zwart wit 2,3 x 2,3 cm met 1 cm dikte per matje

  2.5 x 2.5 cm
  €  27,50 per stuk incl. BTW
3 resultaten