Share

Wandtegels

Zelliges Qarmida roze beige 80 gemêleerd 10 x 10 cm per 0,5 m2

Omschrijving

Laat u betoveren door de 1001 kleuren in deze nieuwe zellige serie QARMIDA. Dit is de zellige kleur: roze beige

De zellige is een traditionele Marokkaanse tegel en wordt van klei met een geweldige kwaliteit vervaardigd, in traditionele ovens gebakken. Ze wordt met de beste ambachtelijke handen gevormd en met de hand gekapt. Deze zelliges zijn goed geselecteerd en daardoor van hoge kwaliteit.

De randen zijn aan de onderkant schuin, hierdoor kunnen de zelliges zonder voeg tegen elkaar geplaatst worden. Voor gebruik in een natte ruimte zoals de badkamer heeft u wel een voeg nodig.

Het glazuur is karakteristiek voor de zellige en kent veel kleurvariatie. bekijk de foto hiervan goed. Als u een sample aanvraagd ontvangt u 1 tegel per product en dan ziet u slechts 1 kleurvariatie. Daarnaast zijn er een aantal zelliges waarvan we de kleur van de foto niet goed kunnen matchen met de werkelijke tegelkleur, vraag daarom altijd een sample aan.

Wilt u deze zellige mengen met een andere kleur zellige dan kunt u deze zelf mengen. Houd er echter rekening mee dat er dikte verschil kan zijn tussen de verschillende kleuren. Door een dikbed lijmlaag te gebruiken kunt u dit opvangen.De genoemde dikte kan varieren tussen de 1 en 1,3 cm.

 

€ 129,00 per m2
INCL. BTW
Levertijd Verwachte levertijd 6-8 weken
€ 0,00

Transportkosten worden apart
berekend en vermeld.

Details

Artikelnummer 0902qarmida80
Tegelkleur Beige, Roze
Merk Overig NIEUW
Afmeting 10 x 10
Vorm Vierkant
Afwerking Glanzend, Gemêleerd
Materiaal Geglazuurd
Stijl Rustiek, Trendy, Marokkaans
Type tegel Wandtegels, Zelliges
Prijs per m2 > € 80
Tegeldikte 13 mm = 1,3 cm
Tegels per doos 50
Gewicht 9 kg
Aantal m2 per doos 0.50 m²