Zelliges Qarmida 16 korenblauwgrijs gemêleerd 10 x 10 cm per 0,5 m2

Wandtegels

€ 129,00 per m2
INCL. BTW

Laat u betoveren door de 1001 kleuren in deze nieuwe zellige serie QARMIDA. Dit is de zellige kleur:korenblauwgrijs. let op de foto geeft een donkerdere... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 1 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
 • 0.50 m2
€ 64.50

Totaal aantal m2 0.50 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Laat u betoveren door de 1001 kleuren in deze nieuwe zellige serie QARMIDA. Dit is de zellige kleur:korenblauwgrijs. let op de foto geeft een donkerdere tegel door. Vraagt u aub eerst een sample aan om deze kleur goed te kunnen beoordelen.

De zellige is een traditionele Marokkaanse tegel en wordt van klei met een geweldige kwaliteit vervaardigd, in traditionele ovens gebakken. Ze wordt met de beste ambachtelijke handen gevormd en met de hand gekapt. Deze zelliges zijn goed geselecteerd en daardoor van hoge kwaliteit.

De randen zijn aan de onderkant schuin, hierdoor kunnen de zelliges zonder voeg tegen elkaar geplaatst worden. Voor gebruik in een natte ruimte zoals de badkamer heeft u wel een voeg nodig.

Het glazuur is karakteristiek voor de zellige en kent veel kleurvariatie. bekijk de foto hiervan goed. Als u een sample aanvraagd ontvangt u 1 tegel per product en dan ziet u slechts 1 kleurvariatie. Daarnaast zijn er een aantal zelliges waarvan we de kleur van de foto niet goed kunnen matchen met de werkelijke tegelkleur, vraag daarom altijd een sample aan.

Wilt u deze zellige mengen met een andere kleur zellige dan kunt u deze zelf mengen. Houd er echter rekening mee dat er dikte verschil kan zijn tussen de verschillende kleuren. Door een dikbed lijmlaag te gebruiken kunt u dit opvangen.De genoemde dikte kan varieren tussen de 1 en 1,3 cm.

 

Details Zelliges Qarmida 16 korenblauwgrijs gemêleerd 10 x 10 cm per 0,5 m2

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk