Zelliges hexagonaal appel groen 10 x 10 cm per 0,5 m2

Wandtegels

€ 139,00 per m2
INCL. BTW

De zellige is een tradionele Marokkaanse tegel en wordt van klei met een geweldige kwaliteit vervaardigd, in traditionele ovens gebakken en met de beste... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 69.50

Totaal aantal m2 0.50 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

De zellige is een tradionele Marokkaanse tegel en wordt van klei met een geweldige kwaliteit vervaardigd, in traditionele ovens gebakken en met de beste ambachtelijke handen gevormd. Dit hexagonaal tegeltje hangt op het randje van een zellige omdat deze geen afgeschuinde kant heeft en zou dan ook goed in een terra cotta groep passen. Heeft binnen het assortiment van de hexagonaal tegels de meest ambachtelijke uitstraling.

In een prachtige appelgroene kleur in de hexagon vorm. Houd er rekening mee dat deze kleur veel onderlinge variatie heeft. Appelgroen met grijsgroen hexagontegeltje gecombineerd. deze zitten gemengd in een doos. Zie foto's.

Neem bij het plaatsen ruimte voor een voeg, zodat het patroon goed gelegd kan worden. De hexagon is niet altijd symetrisch, omdat deze met de hand gemaakt zijn. Dit hoort zo en is de charme van deze Marokkaanse zelliges!

Details Zelliges hexagonaal appel groen 10 x 10 cm per 0,5 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk