Vintage Florentin yellow red hoektegel 20 x 20 cm per stuk

Vloer- en wandtegel

€ 3,50 per stuk
INCL. BTW

Uit de Spaanse Vintage deze mooie serie genaamd GOTIC. Deze GOTIC hoektegel is mooi te combineren met de GOTIC vloertegels en de GOTIC randtegels. Deze... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 3.50

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Uit de Spaanse Vintage deze mooie serie genaamd GOTIC. Deze GOTIC hoektegel is mooi te combineren met de GOTIC vloertegels en de GOTIC randtegels. Deze unieke vintage serie heeft de uitstraling van een cementtegel, maar is een keramische tegel! Daarom zeer geschikt om te gebruiken als vloertegel of wandtegel, in met name de keuken, toilet, hal of badkamer! Deze tegel is zeer sterk en er kan niets intrekken, dus deze tegel heeft geen impregneerbehandeling nodig.
De kleuren die in deze decortegels voorkomen zijn: wit, geel, grijs en osserood. Dus ook mooi te combineren met de unikleuren! De grijze kleur lijkt op de foto groen, maar dit is dus grijs!

Houd er rekening mee dat dit een buitenhoektegel is, er wordt door deze fabrikant geeen binnenhoek gemaakt. Daarom bij voorkeur alleen een rechthoek of vierkant maken met deze florentintegels. 
Deze Vintage tegels hebben een rode scherf en hebben een dikte van 9 mm.
Deze tegel is per stuk te bestellen.

Details Vintage Florentin yellow red hoektegel 20 x 20 cm per stuk

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk