Victorian mosaic Leonie mat mozaiek op tegel 28 x 28 cm per 0,78 m2

Vloer- en wandtegel

€ 65,00 per m2
INCL. BTW

Victorian mosaic is een serie met in decor gelegde mozaiekjes welke reeds op een tegel zitten. Het geheel lijkt net een tapijt. De mozaiekjes zijn een... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 50.70

Totaal aantal m2 0.78 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Victorian mosaic is een serie met in decor gelegde mozaiekjes welke reeds op een tegel zitten. Het geheel lijkt net een tapijt. De mozaiekjes zijn een combinatie van kleine vierkante en driehoekige mozaieken.  Wat een geweldig effect geeft dit ! 

Dit zijn geperste porselanato tegels en zijn niet gerectificeerd. Deze tegel heeft een PEI waarde van PEI 4, met een R10 waarde, CLasse II en is vorstbestendig. Te gebruiken als vloermozaiek én als wandmozaiek.

Op de tweede foto is 1 tegel te zien. 

Na het leggen en op maat zagen van de tegels wordt deze tegel in zijn geheel gevoegd, zodat het mozaiek één geheel wordt. Gebruik hiervoor speciaal geadviseerd door de Spaanse fabrikant: MAPEI ULTRACOLOR PLUS MOON 103. (zie hieronder als bijpassende voeg mee te bestellen). Het gebruik van het juiste voegproduct is essentieel voor het optimale resultaat, dus geen andere voeg gebruiken!Voor het instellen van de voegbreedte tussen de tegels kunnen 1,5 mm kruisjes gebruikt worden. 

Er gaan 10 tegels in een doos, dit geeft 0,784 m2 / doos. Per doos te bestellen.

 

 

 

Details Victorian mosaic Leonie mat mozaiek op tegel 28 x 28 cm per 0,78 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk