Viana grijze keramische vloertegel 20 x 20 cm per m2

Vloer- en wandtegel

€ 79,00 per m2
INCL. BTW

Nieuw in ons assortiment; deze unieke VIANA grijze Portugese keramische vloertegel, zoals ze vroeger in de traditionele boerderijen, de zogenaamde... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 2 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
 • 1.00 m2
€ 79.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Nieuw in ons assortiment; deze unieke VIANA grijze Portugese keramische vloertegel, zoals ze vroeger in de traditionele boerderijen, de zogenaamde quintas, in Noord Portugal zoals onder andere in VIANA DO CASTELO voorkwamen. 

Een keramische tegel met de uitstraling van een cementtegel.
Deze tegel heeft alle voordelen om zowel als vloertegel en als wandtegel te gebruiken. Het is een keramische harde tegel en deze hoeft niet geïmpregneerd te worden; multifunctioneel te gebruiken in huis voor uw hal, toilet, keuken, woonkamer of badkamer. Deze tegels hebben slijtgroep 4.
Dit is een decortegel die mooi te combineren met de VIANA decortegel en of VIANA beige tegel. Te koop per doos van 25 tegels en dit is 1 m2.

De randen van de tegels zijn heel licht golvend en samen met de matte uitstraling van de tegel zorgt deze voor een authentieke uitstraling.Leg vóór het lijmen van de tegels het patroon goed neer. Zorg ervoor dat de voeg niet te smal genomen wordt, zodat de tegels mooi bij elkaar aansluiten. 

Details Viana grijze keramische vloertegel 20 x 20 cm per m2

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk