Unlimited XL basalt donkergrijs mat strakke vloertegel wandtegel 25 x 25 cm rtt per 1,26 m2

Vloer- en wandtegel

€ 89,00 per m2
INCL. BTW

De UNLIMITED serie doet zijn naam te eer aan : je kunt deze tegels in verschillende maten en kleuren ongelimiteerd in modulaire patronen leggen !

... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 112.14

Totaal aantal m2 1.26 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

De UNLIMITED serie doet zijn naam te eer aan : je kunt deze tegels in verschillende maten en kleuren ongelimiteerd in modulaire patronen leggen !

Verkrijgbaar in 5 maten en 6 kleuren kunnen deze tegels als vloertegels en als wandtegels. Ze zijn doorendoor gekleurd en gerectificeerd. Ze zijn tevens vorstbestending en hebben een antislipwaarde van R10 - class 2. Geschikt voor veel belopen ruimtes, zoals showroom, winkel, hal, buitenplateau, toilet, badkamer, keuken etc.

Dit is de basalt antraciet donkergrijze tegel. Het is een matte unikleur tegel met lichte toonvariatie. Vanwege deze variatie adviseert de fabrikant om een contracterende voegkleur te gebruiken. Als voegbreedte 1,5 mm aanhouden. ( Het voegloos plaatsen wordt afgeraden, want de tegels kunnen op den duur scheuren of breken.)

U koopt deze tegel per kleur per maat in een doos. 

In deze Unlimited XL in de maat 25 x 25 cm zitten 20 tegels in een doos en dit geeft 1,265 m2 per doos.

Vooralsnog als sample alleen beschikbaar in de maat L : 12,5 x 25 cm.

Unlimited mixen van de verschillende maten met elkaar:
XL    25 x 25 cm
L.  12,5 x 25 cm
M  12,5 x 12,5 cm
S.   6,1 x 12,5 cm
XS. 6,1 x 6,1 cm

ONDERHOUD EN REINIGING 
Nadat de materialen zijn aangebracht, is het raadzaam om alle resterende lijm- en voegmateriaal te verwijderen met een cementslui

erverwijderaar bijvoorbeeld van FILA,verdund met water. De cementsluierverwijderaar mag niet langer dan 5 minuten in contact blijven met het te reinigen oppervlak. 
Als algemene richtlijn mogen geen poedervormige reinigingsmiddelen worden gebruikt, geen draadwol of schurende materialen. Over het algemeen is een spons voldoende met warm water en een vloeibare neutrale zeep. Spoel vervolgens af met veel schoon water.

 

Details Unlimited XL basalt donkergrijs mat strakke vloertegel wandtegel 25 x 25 cm rtt per 1,26 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk