Stratos turquoise matte wand- en vloertegel tegel mix hexagonaal 22,5x25,9

Vloer- en wandtegel

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

STRATOS serie deze mooi turquoise matte mix tegel. Mooie hexagonale tegel in een mooie matte turqoise kleur. Deze matte tegel heeft een iets... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 43.12

Totaal aantal m2 0.88 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

STRATOS serie deze mooi turquoise matte mix tegel. Mooie hexagonale tegel in een mooie matte turqoise kleur. Deze matte tegel heeft een iets gebobbeld oppervlak en rechte randen. Mooi om als wandtegel te gebruiken of als zwembadtegel. Deze tegel is niet gerectificeerd en heeft een iets bredere voeg nodig. Dit hoort bij de uitstraling van deze tegel.

De STRATOS serie heeft maar liefst 40 verschillende variaties in het tegeldesign. De variatie is gemiddeld. De hardheid van deze vorstbestendige tegel is PEI3 wat betekent dat deze voor normaal gebruik is.

Perfect als terrastegel buiten te gebruiken of als binnentegel voor uw serre. Ze heeft een antislipwaarde van R12, C3 classe en een CLASS C DIN51097 antislip waarde. Als deze waardes u niets zeggen, vrij vertaald;  Deze matte STRATOS is antislip en vorstbestendig. Daardoor uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Omdat deze keramische tegel een "normale " dikte heeft, zal deze als terrastegel op een vaste cementdekvloer / betonnenvloer gelijmd moeten worden. 

Daarbij kan ze ook als zwembadtegel gebruikt worden, multifunctioneel!

Deze mooie kleur kan ook heel goed als antislip badkamer vloertegel gebruikt worden, uiteraard ook geschikt als wandtegel. 

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen waaronder een hexagonale tegel, en in matte uitvoeringen. Bekijk de gehele STRATOS serie.

Details Stratos turquoise matte wand- en vloertegel tegel mix hexagonaal 22,5x25,9

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk