Stratos turquoise glanzende wandtegel hexagonaal 22,5 x 25,9

Wandtegels

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

In de STRATOS serie deze mooi turqoise glanzende mix tegel. Mooie hexagonale tegel in een heldere turqoise kleur. Deze glanzende tegel heeft een iets... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 43.12

Totaal aantal m2 0.88 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

In de STRATOS serie deze mooi turqoise glanzende mix tegel. Mooie hexagonale tegel in een heldere turqoise kleur. Deze glanzende tegel heeft een iets gebobbeld oppervlak en rechte randen. Mooi om als wandtegel te gebruiken of als zwembadtegel. Let er op dat het wel een gladde tegel is. Deze tegel is niet gerectificeerd en heeft een iets bredere voeg nodig. Dit hoort bij de uitstraling van deze tegel.

De STRATOS serie heeft maar liefst 40 verschillende variaties in het tegeldesign. De variatie is gemiddeld. De hardheid van deze vorstbestendige tegel is PEI3 wat betekent dat deze voor normaal gebruik is.

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen waaronder een hexagonale tegel, en in matte uitvoeringen. Bekijk de gehele STRATOS serie.

Details Stratos turquoise glanzende wandtegel hexagonaal 22,5 x 25,9

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk