Sticks Antracitegrijs op matje 30 x 30 cm

Vloer- en wandtegel

€ 92,00 per m2
INCL. BTW

Mooi en bijzonder! Passend in de TEGELinfo stijl! Deze natuursteen sticks ofwel kleine strookjes zitten op een matje van 30 x 30 x 1 cm en zijn passend... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 92.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooi en bijzonder! Passend in de TEGELinfo stijl! Deze natuursteen sticks ofwel kleine strookjes zitten op een matje van 30 x 30 x 1 cm en zijn passend aan elkaar te leggen!
Als tegenhanger van de pebbles, maar dan een waarbij het oppervlak mooi vlak en glad is!
Houd u alstublieft rekening met dikteverschillen en tintvariatie, want dit zijn echte natuursteen strookjes / sticks!!!
Er gaan 11 matjes in een doos.
Te bestellen per doos.
De sticks zijn geschikt om op de vloer en aan de wand te gebruiken! Eventueel zelfs mooi te combineren als een rand rondom een spiegel of als afwerking bij de wandtegels!

Deze natuursteen sticks zijn nog onbehandeld en hebben voor ter bescherming afhankelijk van waar ze geplaatst worden, een impregnering nodig. Meer informatie is te vinden onder: FILA ONDERHOUD  - onder deze link; Fila natuursteen behandeling.

De sticks zijn nog onbehandeld en zien er mat uit. Wanneer je de sticks nat maakt zie je kleur naar boven komen. Gebruik een kleurverdiepend impregnering, om dit effect te krijgen!  Wanneer je juist voor de matte uitstraling gaat, gebruik dan de impregnering zonder kleurverdieping.

Details Sticks Antracitegrijs op matje 30 x 30 cm

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk