Square vintage papillon op matje per m2

Vloer- en wandtegel

€ 160,00 per m2
INCL. BTW

Nieuw dit bijzonder strakke ontwerp met schuine vlakken in drie kleuren natuursteen: maat 4,8 x 4,8. Er zit in dit design een vlinderdasje ofwel een... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Op aanvraag
€ 160.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Nieuw dit bijzonder strakke ontwerp met schuine vlakken in drie kleuren natuursteen: maat 4,8 x 4,8. Er zit in dit design een vlinderdasje ofwel een papillon patroon vandaar de naam. Een matje is 29,5 29,5 cm groot. Er gaan 11,5 matjes in een m2. Prijs is per m2. Toe te passen voor op de vloer, dus als vloertegels en ook voor aan de wand!
Dit natuursteen is reeds geïmpregneerd bij de Portugese fabrikant. Hierdoor kunt u dit natuursteen gemakkelijk toepassen voor hal, gang, toilet, badkamer, keukenvloer en zelfs als barbekleding! het matje is een combinatie van Portugees natuursteen: Gascogne Beige , Gascogne blue en Petit granit. (zoals belgisch hardsteen)

De sfeerfoto's in restaruant en bar zijn gemaakt in de Beerze te Middelbeers! De minimale besteleenheid van dit product is 10 m2.

 

Details Square vintage papillon op matje per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk