Small stripes wit glanzend wandtegel 11,6 x 11,6 cm per 0,4 m2

Wandtegels

€ 79,00 per m2
INCL. BTW

Of je nu aan de slag gaat met de badkamer, keuken of woonkamer: met stripes tegels creëer je meteen een bijzondere verfijnde look.

Eén tegel van... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 1 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
 • 0.40 m2
€ 31.60

Totaal aantal m2 0.40 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Of je nu aan de slag gaat met de badkamer, keuken of woonkamer: met stripes tegels creëer je meteen een bijzondere verfijnde look.

Eén tegel van deze smalle stripes tegel heeft de maat 11,6 x 11,6 cm, er zitten 7 stripes op een rijtje op één tegel. Zodra de tegels geplaatst zijn, wordt over de hele tegel heen gevoegd, zodat alleen de stripes zichtbaar worden. Tussen de tegels 1,5 mm voegbreedte aanhouden.

Elke stripe of vinger is  11,6 cm hoog en 1,45 cm breed en zijn daarom de ideale wandtegel.  Ook heel  geschikt voor een barbekleding in het restaurant of receptiebalie voor in de entree in jouw bedrijf. Met de smalle stripes kun je namelijk een perfecte ronding maken. Op de 2e foto laten we zien dat de tegel in stukjes te verzagen is (met een schaar zal niet lukken ) zodat een ronding betegeld kan worden.

Bijzonder trendy deze smalle stripes met een vlak en strak uiterlijk. Bijzonder mooi en het kan tegen een stootje !

Het mengen van verschillende kleuren stripes wordt niet geadviseerd doordat de maat van de tegel kan afwijken per kleur. 

 

Details Small stripes wit glanzend wandtegel 11,6 x 11,6 cm per 0,4 m2

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk