Schonox Kim- en hoekafdichtingsset voor natte ruimtes

Schonox lijm en voeg

€ 69,00 per stuk
INCL. BTW

De  zekerheid  van... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 69.00

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

De  zekerheid  van een waterdichte badkamer en doucheruimte. 

Met de SCHÖNOX KIM-EN HOEK AFDICHTINGSSET voor natte ruimtes heeft u alles bij elkaar wat u nodig heeft om de horizontale en verticale wand-en vloeraansluiting waterdicht te maken. Topkwaliteit, die eenvoudig en snel kan worden verwerkt.

Een complete set welke u nodig heeft voor een optimale bescherming van keramisch tegelwerk tegen vocht in uw doucheruimte.

De set bestaat uit 4 producten: Schönox HA 4 kg, Schönox kimband 12 meter,1 kwast en 1 snijmes.   

SCHÖNOX  HA coating -  Oplosmiddelvrije  hoekafdichting Deze  gebruiksklare,   elastische   afdichtingsmassa/ coating voor het  maken van niet-waterdoorlatende  afdichtingen  in vochtige ruimtes zorgt voor bescherming van vocht- gevoelige ondergronden onder keramische bekledingen. SCHÖNOX HA voldoet aan de vochtbelastingscategorie A0. Volg de instructie op zoals in de PDF bijlage wordt aangegeven en gebruik het restant van deze HA coating om 2 maal met een dun laagje over de gehele douchevloer te gebruiken. (houd 4 uur droogtijd aan per laag) 

SCHÖNOX KIMBAND - Dit  KIMBAND voor de horizontale en verticale hoekafdichting in vochtige ruimtes onder keramische bekledingen  is  15 cm breed. SCHÖNOX KIMBAND kan alleen gebruikt worden in combinatie met SCHÖNOX HA .

De set wordt compleet gemaakt met een professionele kwast en snijmes.  

Het spreekt voor zich dat hier geen sample set van aanwezig is.


 

 

 

 

Details Schonox Kim- en hoekafdichtingsset voor natte ruimtes

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk