Rio wit unitegel 20 x 20 cm per m2

Vloer- en wandtegel

€ 59,00 per m2
INCL. BTW

Nieuw in ons assortiment; deze unieke keramische cementtegel met Spaanse passie. Een keramische tegel met de uitstraling van een cementtegel.
Deze... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 59.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Nieuw in ons assortiment; deze unieke keramische cementtegel met Spaanse passie. Een keramische tegel met de uitstraling van een cementtegel.
Deze tegel heeft alle voordelen om zowel als vloertegel en als wandtegel te gebruiken. Het is een keramische harde tegel en deze hoeft niet geïmpregneerd te worden; multifunctioneel te gebruiken in huis voor uw hal, toilet, keuken, woonkamer of badkamer. Deze tegels hebben slijtgroep 4.
Deze echt witte unikleur tegel is mooi te combineren met de RIO unitegel zwart, de unitegel Gris of de unitegel blauw.

Deze is vanwege het verschil in kleur niet te combineren met de RIO decortegels en RIO rand en hoektegels.  De randen van de tegels zijn heel licht golvend en samen met de matte uitstraling van de tegel zorgt deze voor een authentieke uitstraling. De unitegel is per doos van 25 tegels ofwel per 1 m2 te bestellen.

De unitegels zijn niet los te bestellen.

Details Rio wit unitegel 20 x 20 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk