Rio Decortegel heart olijfgrijs wit 20 x 20 cm per m2

Vloer- en wandtegel

€ 79,00 per m2
INCL. BTW

Nieuw in ons assortiment; deze unieke keramische cementtegel met Spaanse passie. Een keramische tegel met de uitstraling van een cementtegel.
Deze... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 79.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Nieuw in ons assortiment; deze unieke keramische cementtegel met Spaanse passie. Een keramische tegel met de uitstraling van een cementtegel.
Deze tegel heeft alle voordelen om zowel als vloertegel en als wandtegel te gebruiken. Het is een keramische harde tegel en deze hoeft niet geïmpregneerd te worden; multifunctioneel te gebruiken in huis voor uw hal, toilet, keuken, woonkamer of badkamer. Deze tegels hebben slijtgroep 4.
Dit is een decortegel met een hart- en bloemmotief in de kleuren olijfgrijs en wit.

Deze kleur olijfgrijs is hetzelfde als bij de andere RIO tegels. 

Mooi te combineren met de RIO heart rand-, hoek- en/of unitegels in wit of olijfgrijs. De randen van de tegels zijn heel licht golvend en samen met de matte uitstraling van de tegel zorgt deze voor een authentieke uitstraling.
Deze tegel is per m2 te bestellen.

Leg vóór het lijmen van de tegels het patroon goed neer. Zorg ervoor dat de voeg niet te smal genomen wordt, zodat het decor mooi bij elkaar aansluit. 

Details Rio Decortegel heart olijfgrijs wit 20 x 20 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk