Hexagonaal Rewind beige decor 18,2 x 21 cm per m2

Vloer- en wandtegel

€ 73,00 per m2
INCL. BTW

Mooie hexagontegel in zeskant. Maak een mooie vloer van dit moderne design! In deze mix zitten 13 verschillende decortegels. ze zijn random gemixd en... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 33.58

Totaal aantal m2 0.46 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooie hexagontegel in zeskant. Maak een mooie vloer van dit moderne design! In deze mix zitten 13 verschillende decortegels. ze zijn random gemixd en verpakt. De kleuren in deze gemixte decortegels zijn mooi genuanceerd op elkaar afgestemd. Tegels zijn random te plaatsen. (dus aub niet in een volgorde leggen)

Goed te combineren met de unitegel hexagon tegels. 

Op de foto's is goed te zien wat de voegkleur doet met de uitstraling van de tegels. Bij de derde foto is deze hexagon rewind beige decor tegel gevoegd met een donkere antraciet kleurige voeg en zorgt ervoor dat de tegels er veel meer uitspringen. 

On de andere foto's is een zandgrijze voeg gebruikt en deze zorgt voor een iets natuurlijkere en een meer neutrale uitstraling van de tegels!

 

Er gaan 16 tegels in een doos. Er zit 0,46 m2 in een doos. Er gaan 34,78 tegels in een m2. U kunt deze tegels per doos kopen. 

 

 

 

Details Hexagonaal Rewind beige decor 18,2 x 21 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk