Fire wit glanzende tegel 11 x 11 cm per 0,36 m2

Vloer- en wandtegel

€ 82,00 per m2
INCL. BTW

Deze glanzende FIRE witte tegel kan perfect gecombineerd worden met de FIRE terracotta look als vloertegel én als wandtegel.

Als u deze glanzende... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 29.52

Totaal aantal m2 0.36 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Deze glanzende FIRE witte tegel kan perfect gecombineerd worden met de FIRE terracotta look als vloertegel én als wandtegel.

Als u deze glanzende tegel als vloertegel gaat gebruiken, gebruik deze dan alleen als een tegel die gecombineerd wordt met een de FIRE terracotta look, anders is dit veel te glad!

Omdat deze keramische glanzende tegel een authentiek karakter door de handgevormde randen, heirdoor kun je geen tegelkruisjes gebruiken omdat de maat onderling iets van elkaar afwijkt. Dit hoort zo, ook de hoeken zijn licht afgerond en geeft een speelse look aan het eindresultaat. Houd er rekening mee dat deze kleurrijke geglazuurde tegels kunnen craqueleren, daarom niet geschikt zijn om in het het douchegedeelte te gebruiken. Ook zijn ze niet vorstbestendig.

Speel met 5 maten terracotta look: 44 x 44 , 22 x 44 , 22 x 22 , 11 x 22 en 11 x 11 cm ook in combinatie met deze geglazuurde tegels.

Er gaan 30 tegels in een doos, dit is 0,36 m2 /doos.

 

 

Details Fire wit glanzende tegel 11 x 11 cm per 0,36 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk