Beach Pebbles mix beige kiezelstenen op matje per m2

Vloer- en wandtegel

€ 79,00 per m2
INCL. BTW

Mooie kiezelstenen op matje van 30 x 30 , met rond ongelijk oppervlak. Dit is een mooie beige mix. Model interlock, zodat de matjes mooi aansluiten .Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 79.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooie kiezelstenen op matje van 30 x 30 , met rond ongelijk oppervlak. Dit is een mooie beige mix. Model interlock, zodat de matjes mooi aansluiten .
Zeer mooie kwaliteit met minimale ruimte tussen de kiezelstenen!
Prima geschikt voor binnen en buitengebruik!
Er gaan 11 matjes in een doos.
Te bestellen per doos.
Houd u alstublieft rekening met dikteverschillen en tintvariatie, want dit zijn echte natuursteen kiezels! ! De dikte is ongeveer 1,5 cm.
De pebbles zijn geschikt om op de vloer te gebruiken (met natuurlijke voetmassage!), maar u kunt deze ook prima op de wand gebruiken, eventueel zelfs mooi te combineren als een rand rondom een spiegel of als afwerking bij de wandtegels! Of bijvoorbeeld als achterwand van een toilet of douche!

Deze natuursteen kiezels zijn nog onbehandeld en hebben voor ter bescherming afhankelijk van waar ze geplaatst worden, een impregnering nodig. Meer informatie is te vinden onder: FILA ONDERHOUD  - onder deze link; Fila natuursteen behandeling.

Bij kleurverdiepend impregnering zal deze mooie beige mix, zijn kleuren nog iets beter later zien! Zie de tweede foto hiernaast, hierbij zijn de pebbles nat gemaakt en zo ziet het er dus uit als ze kleurverdiepend geimpregneerd zijn.

 

Details Beach Pebbles mix beige kiezelstenen op matje per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk