Modern Age hexalarge wit lichtgrijs marmerlook met grijs op matje 39 x 39 cm per 0,72 m2

Vloer- en wandtegel

€ 132,00 per m2
INCL. BTW

Al op een matje geplakt, dit zeer bijzondere patroon met 4 hexalarge tegels in wit/lichtgrijs, in combinatie met twee grijze vierkante tegels uit de serie... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd 3-4 weken
€ 95.04

Totaal aantal m2 0.72 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Al op een matje geplakt, dit zeer bijzondere patroon met 4 hexalarge tegels in wit/lichtgrijs, in combinatie met twee grijze vierkante tegels uit de serie MODERN AGE.

Deze keramische marmerlook hexalarge heeft een natuurlijke robuuste uitstraling en is uiterst precies gesneden. Doordat ze op een matje zitten, zijn ze makkelijk te plaatsen. Te gebruiken als wandtegel én als vloertegel.

Er gaan 8 matjes in een doos, dit is 0,72 m2 per doos. De prijs is opgegeven per m2, als u besteleenheid 1 doos aanklikt ziet u de prijs per doos. 

Houd u er alstublieft rekening mee dat deze modern gefabriceerde tegels in 1 doos een diverse licht afwijkend patroon hebben en hierdoor is een monstertegel slechts een indicatie van kleur en structuur. De minimale bestelhoeveelheid van dit product is 20 m2.

De tegels op dit matje  hebben rechte randen, waardoor een smalle voeg mogelijk is.

De vierde foto is een volledig matje.(ongevoegd)

De prachtige badkamerfoto's zijn gemaakt in de hotel & restaurant & brasserie De Beerze !

Details Modern Age hexalarge wit lichtgrijs marmerlook met grijs op matje 39 x 39 cm per 0,72 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk