Kleine ruitjes wit mat op tegel per 0,95 m2

Vloer- en wandtegel

€ 39,00 per m2
INCL. BTW

Mooi deze kleine ruittegeltjes op 1 grote tegel. Makkelijk te plaatsen en in zijn geheel te voegen, zodat de grote voegnaden verdwijnen en de kleine... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 37.05

Totaal aantal m2 0.95 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Mooi deze kleine ruittegeltjes op 1 grote tegel. Makkelijk te plaatsen en in zijn geheel te voegen, zodat de grote voegnaden verdwijnen en de kleine ruitjes één geheel worden.

Als voeg de MAPEI ULTRACOLOR PLUS in bijvoorbeeld donkergrijs gebruiken, dit merk geeft het beste resultaat om over de tegel te voegen.

Mooi om in de badkamer te gebruiken en kan gebruikt worden als wand- en vloertegel.  Mooi in combinatie met grijs en koperkleurige elementen. Ook prima geschikt om in de keuklen te gebruiken. Er ontbreekt alleen nog een goede keukenfoto, vandaar dat deze nu niet ins ingedeeld onder keukentegels.

De tweede foto is een foto van 1 tegel. Er zitten 45 ruitjes op 1 tegel. Bij een sample aanvraag, ontvangt u een stukke van deze tegel.

Er gaan 7 tegels in een doos, dit is 0,95 m2 per doos.

Details Kleine ruitjes wit mat op tegel per 0,95 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk