Kasseien look terracotta light 15 x 15 cm per 0,81 m2

Vloer- en wandtegel

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

Uitstekend te gebruiken voor buiten en zeker ook mooi voor binnen. Dit is de terracotta look, lichtere variant uitvoering. Op de tweede foto is de... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 39.69

Totaal aantal m2 0.81 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Uitstekend te gebruiken voor buiten en zeker ook mooi voor binnen. Dit is de terracotta look, lichtere variant uitvoering. Op de tweede foto is de terracotta light tegel in de 11-22 variant op de muur aangebracht. Op de vloer de gewone terracotta look in  15-15.

Deze keramische tegel heeft de look van kasseien, ook wel kinderkopjes genaamd. De dikte is beduidend minder dik, deze is 1,1 cm dik.

De maat is ongeveer 15 x 15 cm en heeft een onregelmatige randafwerking, net zoals een kinderkopje heeft. De voeg breedte is hierdoor in de hoeken veel groter. Dit geeft een mooie robuuste uitstraling. Geschikt voor zware belasting. Deze dienen wel op een vaste ondergrond gelijmd te worden. Dit kan dus niet in zand gelegd worden. 

Deze tegels hebben 8 verschilende reliëfs en meer dan 40 verschillen in de tegels, voor een mooi natuurlijke effect. Er gaan 36 tegels in een doos. Dit geeft 0,81 m2 / doos.

 

Details Kasseien look terracotta light 15 x 15 cm per 0,81 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk