Bejmat look glanzend craquelé oker groen 5 x 15 cm wandtegel per 0,53 m2

Wandtegels

€ 89,00 per m2
INCL. BTW

Deze bejmat look tegel heeft een okergeel met lichtgroen gewolkte spikkel met craquele en doet hiermee denken aan de Jaren 70.

Deze keramische... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 47.17

Totaal aantal m2 0.53 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Deze bejmat look tegel heeft een okergeel met lichtgroen gewolkte spikkel met craquele en doet hiermee denken aan de Jaren 70.

Deze keramische bejmat look tegel lijkt erg op de traditonele handgemaakte Marokaanse tegel Bejmat. Om een soortgelijke uitstraling te krijgen, zitten er tussen de tegels kleine verschillen in de afmetingen. (variabele lengtes en breedtes). Dit hoort zo en daardoor beter niet met tegelkruisjes werken.

Dit is een keramische wandtegel, die perfect binnen in huis aan de wand gebruikt kan worden. Houd er rekening mee dat de tegels craqueleren, dit tast echter de tegel verder niet aan. We adviseren om deze tegel niet in de natte doucheruimte te gebruiken.

Plaats deze bejmat-look tegels altijd met een voegje van 1,5 mm. 

Voor de reiniging van deze tegeltjes is in het algemeen is een spons voldoende met warm water en vloeibare neutrale zeep. Spoel vervolgens met veel schoon water. Gebruik in ieder geval geen agressieve & geen zure reinigingsproducten en gebruik geen draadwol of andere schurende materialen.

Er gaan 75 tegels in een doos, dit is 0,53 m2 in een doos.

Mooi om te gebruiken in een ronde opstelling. De foto laat een decortje zien, maar dit zijn allemaal effen tegels!

 

Details Bejmat look glanzend craquelé oker groen 5 x 15 cm wandtegel per 0,53 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk