Houtlook tegel Maite Pine Beige 60 x 60 cm

Vloertegels

€ 55,00 per m2
INCL. BTW

Groot formaat tegel in een prachtige hout look. Het lijkt net echt hout met houtnerven! In een vierkant formaat van 60 x 60 cm met een soort kruis er... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 59.40

Totaal aantal m2 1.08 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Groot formaat tegel in een prachtige hout look. Het lijkt net echt hout met houtnerven! In een vierkant formaat van 60 x 60 cm met een soort kruis er dwars overheen. (zonder hoogteverschil). Deze houtlooktegel heeft de voordelen van een keramische tegel. U heeft géén onderhoud aan deze tegels. Ze hoeven niet behandeld of geïmpregneerd te worden. De tegel is van zeer harde kwaliteit en is krasbestendig. De tegel heeft een waarde van R10. Dit is de Maite Fresh. 

Door de dikte van 10 mm is vloerverwarming onder deze tegels prima toepasbaar en zorgt voor een behaaglijke warme uitstraling.
Er gaan 3 tegels in een doos. dit is 1,08 m2 per doos.
Door een tegelmonster aan te vragen (u ontvangt een stukje van de tegel), kunt u zelf goed bekijken of u deze tegel mooi vind.

Wilt u minder dan 10 m2 bestellen, dan kan de levertijd langer duren. Bij voorkeur graag eerst contact opnemen met TEGELinfo.

Details Houtlook tegel Maite Pine Beige 60 x 60 cm

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk