Houtlooktegel multicolour strand 19 x 79 cm

Vloer- en wandtegel

€ 55,00 per m2
INCL. BTW

Bijzonder mooie houtlooktegel in multicolour, in prachtige kleurnuance met strandkleuren; zand, beige , off white, licht blauw en grijs.. Dé trend voor... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
€ 49.50

Totaal aantal m2 0.90 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Bijzonder mooie houtlooktegel in multicolour, in prachtige kleurnuance met strandkleuren; zand, beige , off white, licht blauw en grijs.. Dé trend voor 2016. We wanen ons aan het strand. Deze tegel heeft de maat 19 x 79 cm en kan mooi gecombineerd worden met de maat 13 x 79 cm. Ook goed in visgraat patroon te leggen.

Deze houtlooktegel heeft de voordelen van een keramische tegel. U heeft géén onderhoud aan deze tegels. Ze hoeven niet behandeld of geïmpregneerd te worden. De tegel is van zeer harde kwaliteit en is krasbestendig.
Door de dikte van 10 mm is vloerverwarming onder deze tegels prima toepasbaar en zorgt voor een behaaglijke warme uitstraling.
Er gaan 6 tegels in een doos. dit is 0,9 m2 per doos.
Door een sample aan te vragen (u ontvangt een stukje van de tegel), kunt u zelf goed bekijken of u deze tegel mooi vind. Houd er wel rekening mee dat deze houtlook tegel zeer gevarieerd is en een sample slechts een deel van de nuancering laat zien.

Details Houtlooktegel multicolour strand 19 x 79 cm

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk