Half tile metallic light blue 7,5 x 30 cm visgraat per m2

Wandtegels

€ 69,00 per m2
INCL. BTW

Deze metallic lichtblauw glanzende tegel is perfect te gebruiken in een visgraat patroon. Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de maat 7,5 x... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 69.00

Totaal aantal m2 1.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Deze metallic lichtblauw glanzende tegel is perfect te gebruiken in een visgraat patroon. Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de maat 7,5 x 30 cm. Door de metallic uitvoering stralen bij een bepaalde lichtinval deze tegels diverse kleuren uit, wordt hierdoor heel chique.

De randen zijn licht golvend voor een mooie autentieke en robuuste uitstraling. In 1 doos zit 1 m2 met 44 tegels. U koopt deze tegels per doos.

Als wandtegel gebruiken vanwege het gladde oppervlak.

Deze metallic tegel is gemaakt met speciale glazuren en heeft een natuurlijke effect dat het kan craqueleren. Deze kleur kan slecht tegen zuren of basen. Gebruik daarom geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddel, ammoniak of producten met chloor (viakal, antikal) en cillit bang met zoutzuur. We adviseren om deze tegel niet in de natte doucheruimte te gebruiken.

Details Half tile metallic light blue 7,5 x 30 cm visgraat per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk