Half tile metallic copper koperkleurig 7,5 x 30 cm visgraat per 0,5 m2

Wandtegels

€ 93,00 per m2
INCL. BTW

Deze metallic satijnglanzende koperkleurige tegel is perfect te gebruiken in een visgraat patroon. Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 46.50

Totaal aantal m2 0.50 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Deze metallic satijnglanzende koperkleurige tegel is perfect te gebruiken in een visgraat patroon. Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de maat 7,5 x 30 cm. Bij een bepaalde lichtinval lijken deze tegels zwart, wordt hierdoor heel chique.

De randen zijn licht golvend voor een mooie autentieke en robuuste uitstraling. In 1 doos zit 0,5 m2 met 22 tegels. U koopt deze tegels per doos.

Als wandtegel gebruiken vanwege het gladde oppervlak. Deze metallic silver kleur is gemaakt met speciale glazuren en heeft een natuurlijke effect dat het kan craqueleren. Deze kleur kan slecht tegen zuren of basen. Gebruik daarom geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals bleekmiddel, ammoniak of producten met chloor (viakal, antikal) en cillit bang met zoutzuur. We adviseren om deze tegel niet in de natte doucheruimte te gebruiken.

 

Details Half tile metallic copper koperkleurig 7,5 x 30 cm visgraat per 0,5 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk