..Half Tile mat white wit 7,5 x 15 cm per 0,5 m2

Wandtegels

€ 49,00 per m2
INCL. BTW

Prachtig handgevormd wit mat tegeltje in klassiek Engelse style 7,5 x 15 cm. Er zitten 44 stuks in een doos, dit is 0,5 m2 per doos. Te bestellen per... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 17 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
 • 0.50 m2
€ 24.50

Totaal aantal m2 0.50 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Prachtig handgevormd wit mat tegeltje in klassiek Engelse style 7,5 x 15 cm. Er zitten 44 stuks in een doos, dit is 0,5 m2 per doos. Te bestellen per doos. Er gaan 88 stuks in een m2.

Deze tegel is ook verkrijgbaar in de maat 7,5x30 of met strakke randen in plaats van handgevormde.

Ze zijn mooi halfsteens te plaatsen en lijken op de oud Engelse brick tiles! Moderne kleuren en dit voor een superscherpe prijs ! Authentieke nostalgische glanzende wandtegel met witte scherf. Dit betekend dat de basis van de tegel uit witte klei bestaat.
Kenmerken van deze 7,5 x 15 cm zijn de handgevormde ongelijke tegels met licht golvende randen, het tegeloppervlak is ook lichtgolvend.

Door het gladde oppervlak alleen als wandtegel te gebruiken.

Omdat de donkere pigmenten van de antraciet kleurige voeg in lichte tegels kunnen trekken, zoals bij voorbeeld in licht natuursteen, carrara, lichte granito's en lichtgekleurde keramische tegels, adivseren wij deze voegkleur niet te gebruiken. Gebruik hiervan is voor eigen risico.

 

Details ..Half Tile mat white wit 7,5 x 15 cm per 0,5 m2

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk