Half tile donkergroen victorian green 10 x 10 cm per 0,62 m2

Wandtegels

€ 69,00 per m2
INCL. BTW

Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de maat 10 x 10 cm. Deze tegel kan ook gecombineerd worden met de VALENCIA serie 10 x 10 cm tegels. Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 42.78

Totaal aantal m2 0.62 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Spaanse wandtegels uit de serie Half Tile in de maat 10 x 10 cm. Deze tegel kan ook gecombineerd worden met de VALENCIA serie 10 x 10 cm tegels. 
Deze glanzende tegels hebben een licht gebobbeld relief, hierdoor is het glazuur gedeeltelijk wat dikker en geeft de kleur intenser door!

Door het metallic glazuurproces kunnen de tegels iets lichter of donkerder uitvallen, dan op de foto te zien is. Door een sample thuis te ontvangen kunt u dit bekijken. Houd er rekening mee dat de tegels in de loop van de tijd kunnen gaan craqueleren, dit tast echter de tegel verder niet aan.

Houd er rekening mee dat de victorian green gevoelig is voor zuren, bases en agressieve reinigingsmiddelen. 

De randen zijn licht golvend voor een mooie autentieke uitstraling. er gaat 0,62 m2 in een doos, dit zijn 62 tegels per doos. U koopt deze tegels per doos.

Als wandtegel gebruiken vanwege het gladde oppervlak.

Details Half tile donkergroen victorian green 10 x 10 cm per 0,62 m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk