Granito terrazzo Mario vloertegel 40 x 40 cm per m2

Vloertegels

€ 75,00 per m2
INCL. BTW

Terug naar de jaren 1920 -1930 met deze granito vloertegel die identiek is aan de gestorte terrazzo vloeren! Speciaal voor de Nederlandse markt... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 84.00

Totaal aantal m2 1.12 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Terug naar de jaren 1920 -1930 met deze granito vloertegel die identiek is aan de gestorte terrazzo vloeren! Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Er gaan 7 tegels in een besteleenheid wat neerkomt op 1,12 m2. Bestelling is dan ook per veelvoud van 1.12m2. Deze tegels zijn ook per stuk leverbaar.

Dit is een mooie vloertegel die vaak wordt toegepast als randtegel. De tegelzetter zaagt deze op maat voor een mooie rand. Bovenop deze rand komt de plint die TEGELinfo op maat levert. De plint is voorzien van een facetrand.
Deze vloertegels zijn reeds geïmpregneerd op de fabriek! Wij adviseren om wel een smalle voeg te gebruiken bij het plaatsen van deze tegels. De voeg is bedoeld om spanningsverschillen in de tegel op te vangen bij temperatuur en drukschommelingen. De voeg vangt deze spanningsverschillen op en voorkomt dat de tegels omhoog komen te staan of zelfs afbreken!

Details Granito terrazzo Mario vloertegel 40 x 40 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk