Granito terrazzo Mario vloertegel 60 x 60 x 2 cm per m2

Vloertegels

€ 89,00 per m2
INCL. BTW

Terug naar de jaren 1920 -1930 met deze granito vloertegel die identiek is aan de gestorte terrazzo vloeren! Speciaal voor de Nederlandse markt... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd 4-6 weken
€ 96.12

Totaal aantal m2 1.08 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Terug naar de jaren 1920 -1930 met deze granito vloertegel die identiek is aan de gestorte terrazzo vloeren! Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Er gaan 3 tegels in een besteleenheid wat neerkomt op 1,08 m2. Bestelling is dan ook per veelvoud van 1.08m2. 

VAN DEZE TEGEL HEBBEN WE GEEN SAMPLES BESCHIKBAAR:

Als u van deze tegel een sample aanvraagt, ontvangt u een stukje van de 40 x 40 cm tegel. Deze is namelijk identiek qua kleur en uitvoering. Alleen de dikte verschilt: de 40 x40 cm tegel is 1,5 cm dik en de 60 x 60 cm tegel is 2 cm dik. 

Deze vloertegels zijn reeds geïmpregneerd op de fabriek als eerste start. Afhankelijk van in welke ruimte u de granitotegels wilt gebruiken adviseren wij u om de vloer extra te beschermen en voedend te onderhouden. Informatie over de FILA granito terazzo behandeling vind u in deze link:  https://www.tegelinfo.nl/fila-granito-terazzo-tegel

Wij adviseren om wel een smalle voeg te gebruiken bij het plaatsen van deze tegels. De voeg is bedoeld om spanningsverschillen in de tegel op te vangen bij temperatuur en drukschommelingen. De voeg vangt deze spanningsverschillen op en voorkomt dat de tegels omhoog komen te staan of zelfs afbreken!

Details Granito terrazzo Mario vloertegel 60 x 60 x 2 cm per m2

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk