Granito terrazzo Gino vloertegel 40 x 40 cm per tegel

Vloertegels

€ 14,04 per stuk
INCL. BTW

Deze Gino granito tegel is per stuk te koop. Mooi granito in zwart wit met een grijze uitstraling. Deze tegel heeft een R-waarde van R9.

... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

  • Verwachte levertijd binnen 8-14 werkdagen
€ 14.04

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Deze Gino granito tegel is per stuk te koop. Mooi granito in zwart wit met een grijze uitstraling. Deze tegel heeft een R-waarde van R9.

Deze vloertegels zijn reeds geïmpregneerd op de fabriek als eerste start. Afhankelijk van in welke ruimte u de granitotegels wilt gebruiken adviseren wij u om de vloer extra te beschermen en voedend te onderhouden. Informatie over de FILA granito terazzo behandeling vind u in deze link:  https://www.tegelinfo.nl/fila-granito-terazzo-tegel

Wij adviseren om wel een smalle voeg te gebruiken bij het plaatsen van deze tegels. De voeg is bedoeld om spanningsverschillen in de tegel op te vangen bij temperatuur en drukschommelingen. Onder deze 1,5 cm dikke granitotegels kan prima vloerverwarming gelegd worden.

Details Granito terrazzo Gino vloertegel 40 x 40 cm per tegel

  • Samples direct uit
    voorraad bezorgd

  • Bezoek ons
    tegelatelier

  • Ook is maatwerk
    mogelijk