Share

Fila onderhoud

FilaCleaner 5 liter can reiniging

Omschrijving

Fila Cleaner. Universeel reinigingsmiddel voor wand- & vloertegels, laminaat, gelakt parket.

WAARTOE DIENT HET:

Het zorgt voor een milde reiniging van alle vloeren. Het respecteert behandelde en gevoelige vloeren. Het is onmisbaar voor de reiniging na het leggen van vloeren van natuursteen met glanzende afwerking die gevoelig zijn voor te sterke schoonmaakmiddelen.

VOORDELEN:

Het reinigt, maar is niet agressief. Bij hoge verdunningen (1:200) is naspoelen niet nodig, want het laat geen sporen achter. Hoog geconcentreerd, het kan in verschillende oplossingen worden gebruikt. Hoog biologisch afbreekbaar. Ideaal voor het onderhoud op alle met boenwas behandelde oppervlakken. Met een vloerreiniger kunt u het in hoge oplossingen (van 1:200) gebruiken. Ideaal voor laminaat.

Bij de behandelingen van (mustang) Leisteen, natuursteen, granito terrazzotegels en cementtegels wordt de Fila Cleaner gebruikt. 

Natuursteenvloeren reageren met zure producten, daarom dient men dit te vermijden en kan alleen FILA CLEANER hiervoor gebruikt worden.

Zie voor belangrijke productinformatie:
» FILA PRODUCTBLAD

Speciaal voor onze Belgische klanten:

Woont u in België dan wordt het pakketje met FILA product(en) afgeleverd bij een KIALA afhaalpunt, welke het dichtst bij u in de buurt zit. 

Heeft u een speciale voorkeur van een bepaalde KIALA afhaallocatie, dan dit graag in de opmerkingen bij de bestelling vermelden. 

 

Dit is de 5 liter can, bovengenoemde prijs is per can van 5 liter. 

Is ook verkrijgbaar per 1 liter can, zie hier verder op deze site.

€ 59,00 per stuk
INCL. BTW
Levertijd Verwachte levertijd binnen 5 werkdagen
€ 0,00

Transportkosten worden apart
berekend en vermeld.

Details

Artikelnummer 2060500005
Merk Fila onderhoud
Type tegel Fila onderhoud
Gewicht 10 kg

Bijpassende producten