Share

Fila onderhoud

Fila StonePlus 5 liter blik impregnering met kleurverdieping

Omschrijving

Impregneermiddel, beschermende kleurverdieper voor leisteen en ander natuursteen.

Dit middel geeft het leisteen & natuursteen een permanente donkere kleur en krijgt dezelfde look alsof het met water nat gemaakt is. Wilt u liever een natuurlijke uitstraling behouden en geen kleurverdieping, gebruik dan de FILA MP90 in plaats van de FILA stoneplus. Gebruik dus als stap 2 in de Natuur- en leisteenbeahndeling de FILA MP90 of de FILA Stoneplus!

Zie voor belangrijke productinformatie:
» FILA PRODUCTBLAD

Speciaal voor onze Belgische klanten:

Woont u in België dan wordt het pakketje met FILA product(en) afgeleverd bij een KIALA afhaalpunt, welke het dichtst bij u in de buurt zit. 

Heeft u een speciale voorkeur van een bepaalde KIALA afhaallocatie, dan dit graag in de opmerkingen bij de bestelling vermelden. 

 

Dit is de 5 liter blik, bovengenoemde prijs is per blik van 5 liter.
Ook verkrijgbaar per liter of 250 ml. U kunt per liter ongeveer 30-35 m2 behandelen. 


Vanwege onderstaande risico's geldt voor dit product een speciale vervoereis voor de volgende regio's: De Waddeneilanden, Schiphol, Rotterdamse Haven en Zeeuws-Vlaanderen. U kunt dit product niet zomaar naar deze regio's vervoeren. Voor meer informatie, stuur u mail via "Contact opnemen" of naar info@TEGELinfo.nl
ETIKETTERING
Sint-andrieskruis
Risicovermeldingen:Ontvlambaar. Schadelijk: kan longschade veroorzaken na verslikken. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
Veiligheidsvermeldingen
Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Verpakking voorzichtig behandelen. In geval van brand aarde, zand, chemische poeder of schuim gebruiken. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen.
Bevat: gedearomatiseerde kunstterpentijn.ar per 1 liter blik en per 250 ml blik, zie hier verder op deze site.

€ 195,00 per stuk
INCL. BTW
Levertijd Verwachte levertijd binnen 5 werkdagen
€ 0,00

Transportkosten worden apart
berekend en vermeld.

Details

Artikelnummer 2062000005
Merk Fila onderhoud
Type tegel Fila onderhoud
Gewicht 10 kg