Fila PS/87 1 liter can reiniging

Fila onderhoud

€ 27,50 per stuk
INCL. BTW

Fila PS/87 reinigingsmiddel : vlekken - en wasverwijderaar en schoonmaakmiddel. De FILA PS 87 kunt u gebruiken wanneer u "voetstappen" ziet op een zwarte... Lees meer

Samples zijn op voorraad en heeft u binnen enkele werkdagen CO2 neutraal bezorgd in huis. Lees meer over de sample service

 • Direct leverbaar
 • 1 dozen / stuk(s)
 • Verwachte levertijd binnen 10 werkdagen
 • 0.00 m2
€ 27.50

Totaal aantal m2 0.00 m2

Transportkosten worden apart berekend en vermeld.

Beschrijving

Fila PS/87 reinigingsmiddel : vlekken - en wasverwijderaar en schoonmaakmiddel. De FILA PS 87 kunt u gebruiken wanneer u "voetstappen" ziet op een zwarte tegelvloer of donkere tegelvloer. De mengverhouding is 1:5.

De Fila PS/87 kunt u terugvinden in de behandeling van de granito terazzo & terracotta behandeling én bij de behandeling van keramische tegels. 

WAARVOOR DIENT HET:

Verdund, reinigt en ontvet het bijzonder vuile vloeren van porcelanato, keramiek, natuursteen en plavuizen. Geconcentreerd, verwijdert hardnekkige vlekken op porcelanato. Het werkt uitstekend als basisreiniging op zuurgevoelige steensoorten. Ideaal als basisreiniging voor cement. Wasverwijderaar voor was op waterbasis, metaal- en boenbare was.

VOORDELEN:

Eén product, drie functies: schoonmaakmiddel, vlekkenverwijderaar, wasverwijderaar. Het enige product dat hardnekkige vlekken op porcelanato verwijdert. Het reinigt maar is niet agressief. Heel eenvoudig te gebruiken. Het verwijdert resten van epoxypleister.


Zie voor belangrijke productinformatie:
» FILA PRODUCTBLAD

Speciaal voor onze Belgische klanten:

Woont u in België dan wordt het pakketje met FILA product(en) afgeleverd bij een KIALA afhaalpunt, welke het dichtst bij u in de buurt zit. 

Heeft u een speciale voorkeur van een bepaalde KIALA afhaallocatie, dan dit graag in de opmerkingen bij de bestelling vermelden. 

 


Dit is de 1 liter can, bovengenoemde prijs is per liter.
Is ook verkrijgbaar per 5 liter can, zie hier verder op deze site.

 

Details Fila PS/87 1 liter can reiniging

 • Samples direct uit
  voorraad bezorgd

 • Bezoek ons
  tegelatelier

 • Ook is maatwerk
  mogelijk