Share

Fila onderhoud

Fila NoSpot 250 ml spray vet- en olieverwijderaar

Omschrijving

Fila vet-en of olievlekkenverwijderaar voor natuursteen, cotto en klinker. Van dit product zijn geen samples beschikbaar, dus u kunt geen sample hiervan aanvragen.  

Vlekken verwijderen FilaNoSpot is een spray die zelfs de meest onmogelijke olie- en vetvlekken verwijdert uit behandelde en onbehandelde terracotta, natuursteen en klinkers.

Speciaal voor onze Belgische klanten:

Woont u in België dan wordt het pakketje met FILA product(en) afgeleverd bij een KIALA afhaalpunt, welke het dichtst bij u in de buurt zit. 

Heeft u een speciale voorkeur van een bepaalde KIALA afhaallocatie, dan dit graag in de opmerkingen bij de bestelling vermelden. 

 

Behandel snel om te vermijden dat de olie in de diepte dringt met een doek of absorberend papier. Spuit FilaNoSpot op de vlek, wacht enkele minuten totdat het product is opgedroogd en veeg dan de vlek weg met een borstel en spoel na. Indien de vlek nog niet volledig verdwenen is, moet je de interventie herhalen (eventueel meerdere keren ).
Gebruik Fila PS87 verdund 1:55 voor verwijdering van wax. Breng de oplossing aan op de vloer met een dweil, wacht enkele minuten en schrob vervolgens krachtig met een schuurborstel. Dweil de wax van de vloer. Spoel regelmatig de dweil uit of neem een nieuwe dweil, om te vermijden dat de opgeloste wax weer in de vloer dringt. Spoel de vloer tot slot na met veel water.
Voor een terracotta / natuursteenvloer behandeld met wax moet je voor het gebruik van Fila No Spot de wax verwijderden van de betreffende tegel. Breng vervolgens de wax terug aan.

€ 17,50 per stuk
INCL. BTW
Levertijd Verwachte levertijd binnen 5 werkdagen
€ 0,00

Transportkosten worden apart
berekend en vermeld.

Details

Artikelnummer 206nospot
Merk Fila onderhoud
Type tegel Fila onderhoud
Gewicht 0.75 kg